پایگاه خبری تحلیلی کلاچای خبر
  • کد خبر : 7044
  • تعداد نظرات : 0 نظر
  • تاریخ انتشار خبر : 30 شهر, 1396 - 18:15
  •   

    دستورالعمل وزارت بهداشت ویژه ایام محرم و صفر

    ✔️معاون بهداشت وزارت بهداشت، دستورالعمل مدیریت بهداشت محیط در برنامه سلامت محرم، اربعین و صفر را به معاونت بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرد. ♦️عدم رعایت موازین بهداشتی در توزيع نذورات در مراسم عزاداري، درمساجد، تكايا و هيئت ها و موکب ها می تواند احتمال بروز بيماري هاي مرتبط با آب و […]

    ✔️معاون بهداشت وزارت بهداشت، دستورالعمل مدیریت بهداشت محیط در برنامه سلامت محرم، اربعین و صفر را به معاونت بهداشت دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرد.

    ♦️عدم رعایت موازین بهداشتی در توزيع نذورات در مراسم عزاداري، درمساجد، تكايا و هيئت ها و موکب ها می تواند احتمال بروز بيماري هاي مرتبط با آب و غذا به وي‍‍ژه بيماري هاي عفوني روده اي را افزايش دهد

    ♦️صدور کارت بهداشت متصدیان و کارگران شاغل و صدور کارت شناسایی برای کلیه کارشناسان بهداشت محیط مستقر در دانشگاه های مرزی ضروری است

    ♦️ هرگونه پخت و پز بايد در مكان هايي با شرايط بهداشتي صورت پذيرد و كليه افراد درگير در توزيع آب، چاي و غذا بايد داراي كارت بهداشت معتبر باشند

    ♦️مواد خام مصرفي بايد سالم و بهداشتي باشد و از مواد غذايي و فرآورده هاي خام دامي با كشتار مجاز و بسته بندی مورد تاييد وزارت و یا سازمان دامپزشكي متبوع استفاده شود

    ♦️ از نگهداري مواد غذايي پخته شده در دماي محيط به مدت طولاني (حداكثر دو ساعت) خودداري شود

    ♦️مسئولین هیئت ها باید توجه کنند، از بسته بندی غذا بیش از دو ساعت قبل از مصرف خود داری شود

    ♦️در صورت توزيع سبزي و سالاد، رعايت مراحل چهارگانه سالم سازي الزامي است و توصيه مي شود از سالاد و سبزي بسته بندي شده با پروانه ساخت از وزارت بهداشت استفاده شود

    ♦️شستشو و گندزدايي مستمر ظروف چندبار مصرف كه براي توزيع آب، چاي و مواد غذايي استفاده مي شود، ضروری است

    ♦️در صورت استفاده از ظروف يكبار مصرف براي توزيع چاي و مواد غذايي گرم از ظروف يكبارمصرف مناسب ترجيحا ” ظروف يكبارمصرف گياهي، سلولزي و آلومينيومي استفاده شود


    نظرات

    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.